novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Mešani pevski zbor Svoboda Šoštanj (MePZ Svoboda Šoštanj) je nastal leta 1969 iz cerkvenega mladinskega zbora in od leta 1982 ga z vztrajnostjo in mladostnim žarom uspešno vodi zborovodkinja Anka Jazbec. Zbor je v 40 letih dosegel zavidljive uspehe. ??e dvanajstkrat se je udeležil državnih tekmovanj Naša pesem in prejel eno zlato, pet srebrnih in šest bronastih plaket mesta Maribor, leta 2009 pa zmagal na turnirju Med dvema zboroma v oddaji Spet doma.

 
English
english language
MePZ SVOBODA Šoštanj
Koncerti in prireditve
Zgoščenke
V oddaji SPET DOMA
 
Iskanje
 
Vreme
 
Domov >  Novice > Dan žena v Šoštanju (05.03.2003) Ostale novice
Število vseh ogledov: 4678

Avtor: Bojan Rotovnik

ZLSD Šoštanj vas skupaj z Mešanim pevskim zborom Svoboda Šoštanj in Šaleškim akademskim pevskim zborom Velenje vabi v nedeljo, 09. marca 2003 ob 17. uri v Kulturni dom Šoštanj na brezplačno gledališko predstavo – KABARE – z naslovom: LJUBEZEN SVET VRTI IN

ZLSD Šoštanj vas skupaj z Mešanim pevskim zborom Svoboda Šoštanj in Šaleškim akademskim pevskim zborom Velenje vabi v nedeljo, 09. marca 2003 ob 17. uri v Kulturni dom Šoštanj na brezplačno gledališko predstavo – KABARE – z naslovom: LJUBEZEN SVET VRTI IN SE SMEJI! Zabavalo vas bo družinsko gledališče Kolenc iz Vač.

Praznično popoldne bosta otvorila Mešanim pevskim zborom Svoboda Šoštanj pod vodstvom zborovodkinje Anke Jazbec in Šaleškim akademskim pevskim zborom Velenje pod vodstvom zborovodkinje Danice Pirečnik.

Vstopnine ni!

Omenjeni subjekti:
MEŠANI PEVSKI ZBOR SVOBODA ŠOŠTANJ

V sodelovanju s Portalom sostanj.info
Na vrh