novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Mešani pevski zbor Svoboda Šoštanj (MePZ Svoboda Šoštanj) je nastal leta 1969 iz cerkvenega mladinskega zbora in od leta 1982 ga z vztrajnostjo in mladostnim žarom uspešno vodi zborovodkinja Anka Jazbec. Zbor je v 40 letih dosegel zavidljive uspehe. ??e dvanajstkrat se je udeležil državnih tekmovanj Naša pesem in prejel eno zlato, pet srebrnih in šest bronastih plaket mesta Maribor, leta 2009 pa zmagal na turnirju Med dvema zboroma v oddaji Spet doma.

 
English
english language
MePZ SVOBODA Šoštanj
Koncerti in prireditve
Zgoščenke
V oddaji SPET DOMA
 
Iskanje
 
Vreme
 
Domov >  Novice > Novoletna koncerta v Šoštanju (15.01.2004) Ostale novice
Število vseh ogledov: 4721

Avtor: Marjan Lipovšek

V Šoštanju, v tamkajšnjem kulturnem domu na Trgu Jožeta Lampreta 2, bosta v soboto, 17. januarja, dva že tradicionalna koncerta. Pripravljajo ju Komorni orkester Vrhnika, ki ga vodi Marko Fabiani, mešani pevski zbor ...

VEČER: Četrtek, 15. Januar 2004 - Stran: CELJSKO, SAVINJSKA, ŠALEŠKA DOLINA

Novoletna koncerta v Šoštanju

V Šoštanju, v tamkajšnjem kulturnem domu na Trgu Jožeta Lampreta 2, bosta v soboto, 17. januarja, dva že tradicionalna koncerta. Pripravljajo ju Komorni orkester Vrhnika, ki ga vodi Marko Fabiani, mešani pevski zbor Mavrica Vrhnika, ki ga vodi Darinka Fabiani, in Mešani pevski zbor Svoboda Šoštanj, ki ga vodi Anka Jazbec. Prvi koncert se bo začel ob 17. uri, drugi pa ob 20. uri.

Pred tem so se nastopajoči že predstavili na novoletnih koncertih na Vrhniki, 3. januarja, in v Slovenski filharmoniji v Ljubljani. Tam sta bila koncerta v soboto, 10. januarja.

Marjan Lipovšek

Omenjeni subjekti:
MEŠANI PEVSKI ZBOR SVOBODA ŠOŠTANJ

V sodelovanju s Portalom sostanj.info
Na vrh