novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Mešani pevski zbor Svoboda Šoštanj (MePZ Svoboda Šoštanj) je nastal leta 1969 iz cerkvenega mladinskega zbora in od leta 1982 ga z vztrajnostjo in mladostnim žarom uspešno vodi zborovodkinja Anka Jazbec. Zbor je v 40 letih dosegel zavidljive uspehe. ??e dvanajstkrat se je udeležil državnih tekmovanj Naša pesem in prejel eno zlato, pet srebrnih in šest bronastih plaket mesta Maribor, leta 2009 pa zmagal na turnirju Med dvema zboroma v oddaji Spet doma.

 
English
english language
MePZ SVOBODA Šoštanj
Koncerti in prireditve
Zgoščenke
V oddaji SPET DOMA
 
Iskanje
 
Vreme
 
Domov >  Novice > MePZ Svoboda v super finalu v oddaji Spet doma (05.06.2009) Ostale novice
Število vseh ogledov: 3457

Avtor: Občina Šoštanj

Drugega kroga izbora za super finale še ni konec, pa vendar ima MePZ Svoboda Šoštanj toliko točk, da njegova uvrstitev v super finale ni več vprašljiva. V oddaji Spet doma se bodo 14. junija 2009 pomerili v super finalu s še ...

MePZ Svoboda v super finalu v oddaji Spet doma

Drugega kroga izbora za super finale še ni konec, pa vendar ima MePZ Svoboda Šoštanj toliko točk, da njegova uvrstitev v super finale ni več vprašljiva. V oddaji Spet doma se bodo 14. junija 2009 pomerili v super finalu s še dvema pevskima zboroma.

Po štirih zelo uspešnih nastopih verjamemo, da bodo tudi tokrat presenetili in presegli naša pričakovanja. Želimo jim uspešen nastop.

 


PREDSTAVITEV VSEH NASTOPOV MePZ SVOBODA ŠOŠTANJ V ODDAJAH SPET DOMA 2009

Omenjeni subjekti:
MEŠANI PEVSKI ZBOR SVOBODA ŠOŠTANJ

V sodelovanju s Portalom sostanj.info
Na vrh