novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Mešani pevski zbor Svoboda Šoštanj (MePZ Svoboda Šoštanj) je nastal leta 1969 iz cerkvenega mladinskega zbora in od leta 1982 ga z vztrajnostjo in mladostnim žarom uspešno vodi zborovodkinja Anka Jazbec. Zbor je v 40 letih dosegel zavidljive uspehe. ??e dvanajstkrat se je udeležil državnih tekmovanj Naša pesem in prejel eno zlato, pet srebrnih in šest bronastih plaket mesta Maribor, leta 2009 pa zmagal na turnirju Med dvema zboroma v oddaji Spet doma.

 
English
english language
MePZ SVOBODA Šoštanj
Koncerti in prireditve
Zgoščenke
V oddaji SPET DOMA
 
Iskanje
 
Vreme
 
Domov >  Novice > Nastop MePZ Svoboda v oddaji Spet doma (20.03.2009) Ostale novice
Število vseh ogledov: 3951

Avtor: Bojan Rotovnik

Zahvaljujemo se vam za podporo v prejšnji oddaji, tudi z vašo pomočjo smo dosegli do sedaj največje število glasov, preko 9600. V nedeljo zvečer (22. marca) bomo spet nastopili v oddaji Spet doma, tokrat s skladbo, posebej pripravljeno za ...

 

Prijatelji zborovske glasbe in zbora SVOBODA Šoštanj

Zahvaljujemo se vam za podporo v prejšnji oddaji, tudi z vašo pomočjo smo dosegli do sedaj največje število glasov, preko 9600.

V nedeljo zvečer (22. marca) bomo spet nastopili v oddaji Spet doma, tokrat s skladbo, posebej pripravljeno za to oddajo. Prepričani smo, da vam bo všeč.

Vabimo vas na ogled oddaje ter seveda prosimo za vaš glas pri telefonskem glasovanju. Hvaležni bomo, če boste to sporočilo posredovali tudi prijateljem.

 

Omenjeni subjekti:
MEŠANI PEVSKI ZBOR SVOBODA ŠOŠTANJ

V sodelovanju s Portalom sostanj.info
Na vrh